Framtid okänd – ett interaktivt webbinarium om att navigera i det nya normala

Fotograf till bilden är Samuel Unéus

Coronaviruset berör oss alla, både personligt och yrkesmässigt. Det som innan varit självklart har nu bytts ut mot en oviss framtid – det nya normala. Hur kan vi hantera, planera och agera inför denna nya framtid, och vad kan den innebära för oss rent yrkesmässigt? Välkommen till ett interaktivt webbinarium med Siri Wikander, konsult inom digitalt samarbete och lärande, som hjälper dig att blicka framåt.

När nyårsklockorna ringde in det nya året 2020 var det nog få som kunde föreställa sig de förändringar som bara några månader senare skulle uppstå i samband med Coronavirusets spridning över världen. Från en tidigare öppen tillvaro, där ett svenskt pass gett oss tillgång till hela världen, till att mötas av stängda gränser både mellan länder och län – förändringar som gett konsekvenser för den ekonomiska utvecklingen, arbetsmarknaden, våra arbetsplatser och för den enskilda medarbetaren. Alla berörs.

Anmäl dig senast den 16 september genom att klicka HÄR

När du anmält dig får du en bekräftelse på att vi tagit emot din anmälan till din e-post. Var uppmärksam på att du får den, det är den mejladressen vi kommer ha fortsatt kommunikation med.

Välkommen!
Akademikerförbundet SSR

Foto: Samuel Unéus

Om Siri Wikander:

Siri är en uppskattad konsult och föreläsare inom digitalt samarbete och lärande. Hon har en bakgrund inom HR och Kommunikation på både Scandic, Axfood och Hemfrid. Hon är medlem av Berghs pedagogiska råd. På Scandic har hon, bland annat, lett arbetet med att implementera ett helt nytt sätt att arbeta med lärande bland de 18 000 medarbetarna, med nya digitala verktyg, nya arbetssätt och nytt ledarskap.

Läs mer om Siri här