Nu stärker vi upp kansliet!

Sixten Frixon

Akademikerförbundet SSR anställer Sixten Frixon som rekryteringsstrateg. Sixten har lång erfarenhet från att leda och utveckla fackliga organisationer. I sin roll kommer han att ha ansvar att utveckla Akademikerförbundet SSRs strategiska arbete med medlemsrekrytering och medlemserbjudandet.

  • Vi är glada att Sixten Frixon nu kommer in och stärker förbundet. Han kommer att bidra med ett större strategiskt grepp kring medlemsrekrytering och vårt stöd till medlemmar. Vi är det enda fackförbund som växt oavbrutet sedan vi bildades. Med Sixtens erfarenhet kommer vi att kunna fortsätta resan mot 80 000 medlemmar, säger Lars Holmblad förbundsdirektör Akademikerförbundet SSR
  • Jag ser fram emot att bidra till att stärka Akademikerförbundet SSRs profil mot såväl befintliga som presumtiva medlemmar. Det ska bli både spännande och utmanande att tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor fortsätta att utveckla ett framgångsrikt förbund, säger Sixten Frixon.

Sixten har stor erfarenhet av att arbeta med strategisk utveckling på fackförbund, bland annat från Lärarförbundet där han varit kanslichef samt som avdelningschef för rekrytering på Unionen. Sixten kommer närmast från Reform Society där han har varit seniorkonsult. Han tillträder tjänsten under april.