Premiär för nya Chefstidningen

nya chefstidningen

Chefstidningen satsar på ny webb och redesign av sitt ledarskapsmagasin.
– Vi vill hjälpa och inspirera våra läsare, säger chefredaktör Helene Claesson Jennische.

Nya Chefstidningen.se ska varje dag förse sina läsare med journalistik om ledarskap, organisation och HR, samtidigt som man åtta gånger om året skickar ett magasin hem till läsarnas brevlådor.   

– Vi gör tillgänglig och engagerande journalistik om ledarskap och organisation, men vi vill också hjälpa våra läsare vidare till forskning och fördjupning i viktiga ämnen. Som läsare ska man ha nytta av Chefstidningen, den ska ge handfasta råd och verktyg. Men också bjuda på inspiration i form av röster och erfarenheter från spännande ledare i alla tänkbara branscher.  
– Chefer och ledare har en viktig roll i samhället. Vi hoppas ge inspiration till ett ledarskap vi nog alla vill se mer av, säger Helene Claesson Jennische.

Kolla in nya chefstidningen.se här.

Är du intresserad av att prenumerera men är osäker på vad du får? Bekanta dig med tidningen. Just nu är tidningens material upplåst för alla under en månads tid. 

Fakta: Chefstidningen

  • Du som är medlem i Akademikerförbundet SSR och jobbar som är chef eller personalvetare får Chefstidningen som medlemsförmån. Om du inte får tidningen men är chef eller personalvetare, kontakta medlemsregistret på 08-617 44 00.
  • Chefstidningen ägs av Akademikermedia och utbildning AB, som via Akademikertjänst ägs av Sacoförbunden Akademikerförbundet SSR, Sveriges Ingenjörer, DIK, Naturvetarna, Sveriges Farmaceuter och Arbetsterapeuterna.
  • Magasinet Chefstidningen har drygt 22 000 prenumeranter och kommer ut med åtta nummer per år.