Välkommen, nu blev vi just lite starkare! 

Att du som individ ska få starkare rättigheter är vår grundidé. Det fixar vi genom att vara ett starkt kollektiv tillsammans. Därför är det så viktigt att du just blivit medlem hos oss, både för dig som individ men också för de andra över 72 000 medlemmarna.

Som medlem ska du alltid veta att vi finns där. Därför jobbar vi både med råd och stöd men förstås också med förhandlings och rättshjälp när det behövs. Om du har några frågor får du alltid snabbt kontakt med oss över telefon, passa på att spara numret: 08-617 44 00 i din telefonbok så är vi ännu närmre när det behövs, eller maila oss på ssrdirekt@akademssr.se

Om du arbetar som chef blir du också automatiskt medlem i Svensk Chefsförening när du är medlem i Akademikerförbundet SSR.

Om du är student har vi också särskilda förmåner och extra bra karriärstöd så du är redo för steget ut i arbetslivet.

I ditt medlemskap ingår också många andra förmåner. Som till exempel en inkomstförsäkring som är ett viktigt skydd om du blir arbetslös. Men vi har också utbildningar, karriärtjänster och försäkringar för att du ska vara så trygg som möjligt. Läs mer om allt som ingår i medlemskapet.

Vill du också vara med och arbeta för ett arbetsliv som tillvaratar och värderar akademisk kompetens? Toppen, vi behöver dig och det finns många sätt att engagera dig på i förbundet. För dig med hjärtat på rätta stället.