Årsmöte för distriktsföreningen i Sörmland

Fem personer sittande runt ett mötesbord

Välkommen till årsmöte med Akademikerförbundet SSR, distriktsförening i Sörmland den 15:e december klockan 17:00. Kvällen bjuder också på en digital föreläsning om våra nya löner.

Vad är en distriktsförening?
Alla medlemmar i Akademikerförbundet SSR är med i en distriktsförening, efter geografisk lokalisation. Distriktsföreningen i Sörmland samlar medlemmar från alla olika sektorer- det vi har gemensamt är att vi är yrkesverksamma i Sörmland. I distriktsföreningen jobbar vi med opinionsbildning, politisk påverkan och medlemskommunikation i Sörmland. Du kan läsa mer om distriktsföreningen här
akademssr.se/fortroendevald/dig-i-distriktsforeningen

Info om Årsmötet
Kvällen inleds med ett föredrag av Niklas Pettersson, ombudsman på Akademikerförbundet SSR, som berättar om de viktigaste delarna i vårt nya kollektivavtal kopplat till våra löner.

Efter detta har vi ett årsmöte, där vi går igenom verksamhetsåret som varit, vad vi vill göra under nästa år och väljer en ny styrelse samt kongressombud. Kongressombudet deltar i Akademikerförbundets högsta beslutande organ.

Redan nu har några medlemmar uttryckt att de vill engagera sig och är du eller någon du känner också intresserad av att jobba med distriktsföreningen i Sörmland är du välkommen med en nominering till nalan.kilincaslan@eskilstuna.se

Datum och tid: 15:e december 2020 klockan 17.00 digitalt via Teams
 

Anmäl dig här!
Sista anmälningsdag 11:e december 2020
Teams-länk för deltagande skickas ut måndag 14 december.

Hjärtligt Välkomna och vi hoppas att vi ses på Teams!
Nalan Kilincaslan, Distriktsföreningen Sörmland