Kom och fira Pride med oss

Akademikerförbundet SSR firar Pride "So facking proud"

Pride är viktigare än någonsin när klimatet för HBTQI-frågor hårdnar runt om i världen. Så kom och fira med oss. Akademikerförbundet SSR har prideaktiviteter på olika håll i Sverige. 

Ta kontakt med din lokalförening och se hur Pride firas hos dig, eller ta initiativ till att ni går med i närmaste Prideparad. Varmt välkommen att delta i alla aktiviteter 🏳️‍🌈

Det finns gott om prideprodukter att beställa (allt i återvunnet material). Kolla med din förtroendevalda på jobbet. Som förtroendevald kan du beställa profilprodukter till din förenings prideaktivitet under vinjetten Pride och Kläder, bland annat med vårt budskap: "So facking proud". 
Beställ i förbundets Profilshop

Precis som tidigare år kommer förbundet att delta i Stockholm Pride 31 juli-6 augusti, dels med ett dansande tåg genom stan, dels som utställare i Pride Park. Dessutom har vi förbundets utbildning Hen, Hon, Han för förtroendevalda och chefer i Stockholm och Göteborg. Du som bor eller är i Stockholm får gärna gå med oss i paraden och besöka parken på Östermalms IP. Men förbundet har prideaktiviteter även på West Pride i Göteborg 5-11 juni och East Pride i Norrköping 15-21 maj och på flera andra håll i landet. Kolla med din förening.

Läs mer i regnbågskalendern om var du kan delta i Prideparader

Läs mer om Öppet demokratiskt Sverige

Bli medlem i Akademikerförbundet SSR

#sofackingproud #öppetdemokratisktsverige