Kompetensutveckling och utbildning

Vi vill ge alla en chans att växa och frodas inom sina jobb. Därför har vi gjort det enklare och billigare att hitta kurser och konferenser som passar just ditt yrke.

Tillsammans med samarbetspartners som Informa IBC, Lunds universitet och Centre for Outstanding Leadership får du som medlem möjlighet att delta i olika kurser, konferenser och utbildningar med koppling till din profession för ett förmånligt pris. 

Informa IBC

Förbundet arrangerar olika typer av arrangemang för dig i din profession. Tillsammans med Informa IBC arrangerar vi till exempel Socionomdagarna, Psykoterapimässan, Ekonomidagarna i Örebro samt Personalvetardagarna. Ditt medlemskap i Akademikerförbundet SSR ger dig även 15 procents rabatt på ett antal kurser genom Insight Events.

Kompetens Direkt 

Akademikerförbundet SSR och Lunds universitets utbildningsbolag, Lund University Commissioned Education, samarbetar kring utveckling och genomförande av akademiska utbildningar som ger högskolepoäng - Kompetens Direkt. 

Centre for Outstanding Leadership

Centre for Outstanding Leadership erbjuder medlemmar att delta i Outstanding-program inom chefsutveckling och/eller ledningsgruppsutveckling till rabatterat pris.

Läs även

Är du forskare eller doktorand? Då har du hittat rätt.

Som forskarutbildad eller doktorand vinner du på kontakter både inom och utanför akademin. Som medlem i Akademikerförbundet SSR och verksam inom akademin får du viktiga kopplingar till professionen.

Läs mer

Det här gör vi

Varje år anordnar Svensk Chefsförening aktiviteter för dig som är medlem. Liksom våra medlemmar är våra kurser utspridda i Sverige. 

Läs mer

Ledande bland samhällsvetare

Som samhällsvetare har du en strategisk roll på din arbetsplats. Du har nära till beslutsfattarna och har ofta goda möjligheter att påverka verksamheten.

Läs mer