Kompetensutveckling och utbildning

Intresserade åhörare i en föreläsningssal.

Vi vill ge alla en chans att växa och frodas inom sina jobb. Därför har vi gjort det enklare och billigare att hitta kurser och konferenser som passar just ditt yrke.

Tillsammans med samarbetspartners som Informa IBC, Lunds universitet, Chefsverkstaden och Centre for Outstanding Leadership får du som medlem möjlighet att delta i olika kurser, konferenser och utbildningar med koppling till din profession för ett förmånligt pris. 

Informa IBC

Förbundet arrangerar olika typer av arrangemang för dig i din profession. Tillsammans med Informa IBC arrangerar vi till exempel Socionomdagarna, Psykoterapimässan, Ekonomidagarna i Örebro samt Personalvetardagarna. Ditt medlemskap i Akademikerförbundet SSR ger dig även 15 procents rabatt på ett antal kurser genom Insight Events.

Kompetens Direkt 

Akademikerförbundet SSR och Lunds universitets utbildningsbolag, Lund University Commissioned Education, samarbetar kring utveckling och genomförande av akademiska utbildningar som ger högskolepoäng - Kompetens Direkt. 

Centre for Outstanding Leadership

Centre for Outstanding Leadership erbjuder medlemmar att delta i Outstanding-program inom chefsutveckling och/eller ledningsgruppsutveckling till rabatterat pris.

Läs även

Medlemskap lönar sig

Från förmånliga bolån och försäkringar till rabatt på privat juridik och kultur. Att vara medlem är något du tjänar på.

Läs mer

Hjälp i karriären

Hur ser ett bra cv ut, vad ska du tänka på inför en jobbintervju och hur förhandlar du upp lönen? Vi hjälper dig navigera genom hela jobbsökningsprocessen från start till mål.

Läs mer

Ledande bland samhällsvetare

Som samhällsvetare har du en strategisk roll på din arbetsplats. Du har nära till beslutsfattarna och har ofta goda möjligheter att påverka verksamheten och ditt arbete.

Läs mer

Allt det här får du som medlem i vårt fackförbund

Som medlem i Akademikerförbundet SSR får du service och förmåner anpassade efter dina behov, oavsett om du är student, anställd, egenföretagare, chef eller arbetssökande.

Läs mer