Grundläggande digital utbildning

Vill du ha hjälp att komma igång att ordna digitala möten och andra medlemsaktiviteter via Teams?

I samarbete med Sensus studieförbund har Akademikerförbundet SSR tagit fram en grundutbildning för dig som är förtroendevald. Kursen består av tre delar: Förslag på pedagogiskt upplägg av möten och medlemsaktiviteter, tekniska tips och trix i Teams samt tid för utbyte och reflektion mellan dig och de andra kursdeltagarna.

Delar av innehållet:
• Metoder för interaktivitet och förslag på mötesroller som bidrar till att skapa ett inkluderande möte där fler kommer till tals
• Pedagogiska tips i Teams
• Erfarenhetsutbyte

Vår förhoppning är att det ska ge dig som förtroendevald en extra trygghet och inspiration till kommande digitala medlemsaktiviteter.

Om kursledaren
Erika Pihl är verksamhetsutvecklare, processledare och utbildare av studiecirkelledare på Sensus, med ett extra fokus på hållbarhet och ett hållbart arbetsliv.

När och anmälan
Kursen ges vid två tillfällen:
25 februari kl 15.45 – 18.00 tillfälle 1
1 mars kl 15.45 – 18.00 tillfälle 2

ANMÄL DIG HÄR, välj tillfälle i nästa steg
Plats för 25 – 30 deltagare.
Länk skickas ut i god tid före respektive datum.

Fungerar inget av dessa datum?
Gör en intresseanmälan via länken ovan, så ordnar vi ett tillfälle längre fram om fler är intresserade.

För vem?
Samtliga förtroendevalda hos Akademikerförbundet SSR är välkomna att delta. Både lokalt förtroendevalda på en arbetsplats och i distriktsförening. För att delta behöver du ha tillgång till Teams. Antingen via din arbetsgivare - om du är lokalt förtroendevald på din arbetsplats - eller via den inlogg ni har via Akademikerförbundet SSR om du är ledamot i Distriktsföreningsstyrelsen.

Deltagarlänken skickas ut till dig som deltar några dagar innan kurstillfället. Förbered dig gärna redan nu genom att ladda ner appen Teams om du inte redan har tillgång till den. Vi rekommenderar att du använder dig av en laptop. Kontrollera så att ljud och videokamera fungerar.

Frågor?
Kontakta Kerstin Lagerman, kerstin.lagerman@akademssr.se för mer information eller om du har frågor.