Founders & Friends och Driva eget - för dig som egenföretagare

Som egenföretagarmedlem i Akademikerförbundet SSR ingår Founders & Friends & Driva Eget i ditt medlemskap. Bli en del av Founders & Friends och få all inspiration, kunskap och nätverk du behöver för att lyckas med företaget. Och livet.

Du som är egenföretagare och medlem i Akademikerförbundet SSR har mycket stöd i din roll. Vi vet att det är mycket du förväntas kunna. För att kunna konkurrera på marknaden måste du och ditt företag ständigt utvecklas. För att underlätta har vi bakat in flera bra förmåner i ditt medlemskap. 

En nyligen förbättrad förmån som ingår kostnadsfritt i ditt medlemskap är möjligheten till ett kostnadsfritt medlemskap i ”Driva eget” och ”Founders and friends”. Som företagarmedlem i Akademikerförbundet ingår tjänsten Founders & Friends & Driva Eget i ditt medlemskap till ett värde om 2388 kr/år.
 

Vad ingår i medlemsskapet?

  • Tillgång till all journalistik på Driva Eget en av Sveriges främsta kanaler för målgruppen samlat i ett medlemskap (värde 199 kr/mån)
  • Tillgång till avtal och mallar (värde 80.000 kr)
  • Speciellt utvalda förmåner – som kan spara 1 000-tals kronor för medlemmarna
  • ID-Skydd för upp till tre personer i företaget (värde 207 kr/mån)
  • Möjlighet att skriva egna expertartiklar som läses av andra medlemmar och sprids på nätet, där bästa artiklarna kan publiceras på Driva Eget och Mitt Företag. Ett perfekt sätt att nå ut med sin expertis.
  • Nätverkande – både digitalt via grupper och chatt-funktion men också genom digitala event som vi skapar för målgruppen.*
  • Seminarier och event som hjälper medlemmarna att skapa framtidens företag, och utveckla både sig själva och företaget.

*Vissa seminarier och event kommer att vara avgiftsbelagda, men de flesta ingår för medlemmarna. Antalet event eller seminarier som anordnas garanteras inte.

Klicka här för att komma igång

kvinna

Fackförbundet för dig med eget företag

Det är mycket du förväntas kunna som egenföretagare. För att kunna konkurrera på marknaden måste du och ditt företag ständigt utvecklas, så varför inte göra det lättare och billigare för dig?

Klicka här
Kvinna

Försäkrad som egenföretagare

När du är din egen chef är det extra viktigt att se till att du har det skydd som andra har automatiskt via sin arbetsgivare. Vi hjälper dig med en bra försäkringslösning.

Läs om försäkringar här