Beteendevetare i företagshälsovården - heldag

Alla har rätt till en bra arbetsmiljö oavsett var i livet man befinner sig. . Boka in dagen redan nu i din kalender!

Tillfällen
21 november 09:00 - 16:00
F7 Möten och Konferenser, Flemminggatan 7, Stockholm - alternativt digitalt Anmäl dig nu

Akademikerförbundet SSR och branschorganisationen Sveriges Företagshälsor bjuder in dig som är beteendevetare och arbetar inom företagshälsovården till en heldagskonferens. Syftet med dagen är att ge dig som yrkesverksam beteendevetare en dag där din yrkesgrupp och profession är i fokus. Du kommer få ta del av föreläsningar, givande samtal och en möjlighet att bygga nätverk med kollegor inom branschen. Anmäl ditt intresse av att delta redan idag!

Ett detaljerat program för dagen presenteras i september. I samband med att programmet presenteras kommer vi be dig som anmält intresse att bekräfta din plats.

För vem/målgrupp?

Konferensen är framtagen för dig som är anställd som beteendevetare inom företagshälsovården. Konferensen är kostnadsfri för dig som är medlem i Akademikerförbundet SSR och/eller anställd hos en arbetsgivare som är medlem i branschorganisationen Sveriges Företagshälsor. 

Delar av dagen kommer vara möjligt att delta på digitalt. Ange i din anmälan om du kommer delta på plats eller är med digitalt. Akademikerförbundet SSR bjuder på lunch och fika under dagen för de som deltar på plats.

Kontakt

Har du frågor om konferensens innehåll kan du kontakta:

Maria Fladvad, professionsombudsman Akademikerförbundet SSR, maria.fladvad@akademssr.se

Marie Dahlgren, Sveriges Företagshälsor, marie.dahlgren@foretagshalsor.se.

För frågor som rör anmälan, tillgänglighet mm, kontakta Kerstin Lagerman, assistent Akademikerförbundet SSR, kerstin.lagerman@akademssr.se