Seminarium: Samhällsvetare, är det tiden som är slut eller är det du?

Välkommen till ett spännande och matnyttigt seminarium där metoden ”Jobba smart” presenteras som bland annat belyser hur man kan jobba smart och hinna med det som är viktigt, inte bara bråttom.

Akademikerförbundet SSR anordnar seminariet i samarbete med Caroline Palm och Liselotte Norén som tillsammans har tagit fram metoden #jobbasmart.

Tid: Måndag 21:a maj, 08.30 serveras kaffe och smörgås. 
Seminariet pågår 09.00 – 10.30.
Plats: Akademikerförbundet SSR:s kansli Mariedalsvägen 4, Kungsholmen.

Vägbeskrivning: Akademikerförbundet SSR:s kansli, i Stadshagen på Kungsholmen. Tunnelbanans blå linjer från T-Centralen till station Stadshagen.
Uppgång Mariedalsvägen, framåt i tågets färdriktning. Väl ute på gatan ser man SSR - huset snett nedför backen. 
Vi är i konferenscentret i gatuplanet, ingång fem meter nedanför huvudingången.

Anmäl dig senast tisdag 15 maj till 
Till anmälan

Frågor hänvisas till:thomas.goldberg@akademssr.se 

Varmt välkomna

Thomas Goldberg
Ombudsman

Läs mer om seminariet.
Semestern närmar sig och för många av oss är det mycket som ska hinnas med innan dess. Här är en metod för hur man kan jobba smart och hinna med det som är viktigt, inte bara bråttom. Under knappa två timmar går vi igenom hur du kan sätta punkt för att kunna ta semester och samtidigt veta vad och hur du ska göra när du kommer tillbaka igen. Ett sätt att öka den personliga hållbarheten och ha roligare på jobbet. Att jobba smart helt enkelt! 

Praktiska övningar varvas med teori och historier om hur vi själva övar hela tiden. Kom och sätt punkt med oss!

Vi har tillsammans tagit fram metoden #jobbasmart. En metod som hjälper dig att hitta ditt sätt att öka din egen hållbarhet i en allt snabbare värld. Tillsammans skapar vi konkreta verktyg som hjälper dig att leva dina värden – varje dag. 
Det handlar egentligen mer om hur du gör, än vad du gör tänker vi.
#JobbaSmart utgår från forskning om hjärnan och de verktyg som vi har jobbat med de senaste åren. Tillsammans med det som redan finns, pågår och är bra, lägger vi konkreta planer som är enkla att genomföra och utvärderar löpande för att hitta ditt sätt att jobba smartare. Det handlar mer om att ge och få kunskap, information och perspektiv som gör att du och din verksamhet, affär eller idé kan utvecklas. Av oss får du frågorna och tillsammans tar vi fram svaren.
Caroline Palm & Liselotte Norén

Läs mer på www.jobbasmrt.se

  • Datum och tid: 21 May 2018 kl. 09:00 - 10:30
  • Plats: Akademikerförbundet SSR:s kansli Mariedalsvägen 4, Kungsholmen.