Information Hen-Hon-Han

Hotell i allmänhet: Samtliga deltagare med beviljat boende skall bo på hotell Clarion Hotel Amaranten under kursen. Beviljat boende får se som inte bor i Stockholm.

Hotell natten innan kursstart: Kursstart är satt till 12:00. Vi utgår därför att ni som behöver resa gör det på förmiddagen samma dag. Är det så att du som deltagare behöver påbörja resan före 06.00 står Akademikerförbundet SSR för hotellrum även natten innan kursstart (tror dessvärre inte det varit helt tydligt i bokningssystemet). Meddela i detta fall Malin Fröjmark så ordnar vi med en till hotellnatt.

Taxi: Resor med taxi ska ske väldigt restriktivt och undantagsvis. Tänk på det. Vid undantagsfall så bokas taxi på egen hand och man lägger ut pengar, alltså inte via Tranås resebyrå. Det går snabbt att ta sig med tunnelbana till kansliet på Mariedalsvägen 4 från T-centralen.

Hitta hit och SL-resor

Akademikerförbundet SSRs lokaler ligger på Mariedalsvägen 4 på Kungsholmen. Tunnelbanestation: Stadshagen.

Enklast tar du dig hit med tunnelbanans Blå linje. Då det byggs i vårt område så är endast en tunnelbaneuppgång öppen, den bakre i tågets färdriktning. Uppe på gatuplan du längs med St Göransgatan mot det stora bygget och fram till Mariedalsvägen där du svänger av till höger. Följ Mariedalsvägen nedför backen mot vattnet. Den tegelröda byggnaden på vänster sida är vårt hus. Loggan syns tydlig på fasaden. Kurslokalen ligger i markplan. Gå förbi(!) huvudentrén, ungefär 25 meter, till Konferensen. Framme!

Boka inte SL-kort hos Tranås Resebyrå

Akademikerförbundet SSR står för ett 72-timmarskort på SL. Den som inte har ett eget SL-kort kan med fördel köpa ett sådant i tunnelbanespärrarna (även SL-Center, Pressbyrån och 7eleven säljer dem) och ladda det med 72-timmarsresor eller köpa ett 72-timmars kort i SL-appen.

Det gör att ni för ett fast pris kan åka i 72 timmar, och vi kommer att åka dagligen mellan Kansliet, Pride house och Pride Park. Se till att ditt kort aktiveras först på onsdag morgon. Spara kvittot, hanteringen för resekostnadsutlägg tar vi upp på kursen.

Entrébiljetter

För att kunna delta på seminarier i Pride House och för att kunna delta på mässan/Pride Park krävs entrébiljett. Vi har en entrébiljett för en hel vecka till samtliga deltagare. De stockholmare (eller andra tillresta) som vill ha ut sin entrébiljett för att kunna besöka Pride House redan under måndag eller tisdag får höra av sig till mig så löser vi det den vägen, annars delas dessa ut på kursen på onsdagen.

Och programmen i Pride House kommer inom kort att presenteras här: Pride House – Stockholm Pride. Det här programmet kommer att utgöra navet i extra kompetenspåfyllning då vi ska nyttja eftermiddagarna till seminarier och workshops på Pride House.

Med vänlig hälsning

Malin Fröjmark Malin.frojmark@akademssr.se

Och Zara Hammarberg zara.hammarberg@akademssr.se