En ny generation beteendevetare

Hur är det att vara ung och nyutbildad beteendevetare på arbetsmarknaden? I första avsnittet av vår samtalsserie med och för beteendevetare möter vi tre relativt nyexaminerade beteendevetare med ett driv att utveckla verksamheten i sin organisation. Vad har de tagit med sig från sin beteendevetenskapliga utbildning, och vad tänker de om framtiden?

I första avsnittet möter vi Rebecca Arfwedson som arbetar i en bred roll i ett hyfsat nystartat Tech-företag, Cecilia Bisgaard som är projektledare och inkubatorsansvarig för studenters startups samt Oscar Gullers Ahlin som är projektsamordnare i en ideell organisation. De är i början av sitt yrkesliv och har hunnit med att arbeta några år efter examen.

En variation i arbetsuppgifter och ett driv att utveckla verksamhet i sin organisation går som en röd tråd genom deras arbeten. Vad har de tagit med sig från sin beteendevetenskapliga utbildning och vad tänker de om framtiden? Välkommen att lyssna på första avsnittet i samtalsserien för beteendevetare!

Vill du vara med i kommande avsnitt och dela med dig av ditt yrkesliv och profession? Ta kontakt med professionsombudsman Maria Fladvad på maria.fladvad@akademssr.se.