Föreläsning: Arbetet på jobbet- om bök och bröte i arbetslivet

Krånglar det till sig på jobbet ibland? Känns vissa arbetsuppgifter meningslösa eller kanske direkt kontraproduktiva? Har du en känsla av att det pågår ett slags diffust arbete som inte riktigt ingår i själva jobbet men som ändå kräver en rejäl arbetsinsats? Då är du i mycket gott sällskap.

Det pågår en hel del utöver vårt egentliga jobb och vi kan behöva hjälp med att hantera och förstå arbetet vi utför vid sidan om våra faktiska arbetsuppgifter.

Byråkratisk brottning, missförståndshantering, skvallerkalas, ständiga omorganisationer och oklara roller är exempel på fenomen som fullkomligt kan dränera oss på tid och kraft.

Anders Rydell är leg. psykolog och specialist i organisationspsykologi. Han arbetar som organisationskonsult och har flera års chefserfarenhet. Han ger exempel, hållpunkter och förslag på strategier som kan vara hjälpsamma i strävan mot ett vettigare och mer hållbart arbetsliv. Föreläsningen passar alla som varje dag kämpar för att komma till rätta med sin tillvaro på jobbet.

Tid: 25 mars 2021 kl 15.00-16.00

Plats: Föreläsningen ges digitalt (deltagarlänk erhålls i god tid innan)

Ta mig till anmälan

Är du inte medlem i Akademikerförbundet SSR? Läs mer om oss och medlemskapet här

Varmt välkomna!