Husera i vackra Provence | Akademikerförbundet SSR

Akademikern

Cagnes-sur-Mer

Husera i vackra Provence

Vill du komma bort och njuta av franska rivierans sol och salt hjälper vi gärna till. Som medlem har du möjlighet att hyra något av förbundets hus i vackra Provence.
1 av 20
Bläddra mellan bilderna med vänster- och högerpilen
2 av 20
3 av 20
4 av 20
5 av 20
6 av 20
7 av 20
8 av 20
9 av 20
10 av 20
11 av 20
12 av 20
13 av 20
14 av 20
15 av 20
16 av 20
17 av 20
18 av 20
19 av 20
20 av 20

Akademikerförbundet SSR äger fyra hus i Cagnes-sur-Mer på franska rivieran, omkring 15 kilometer från Nice och bara 8 kilometer från flygplatsen.

Husen håller en hög standard. De ligger på en kulle som heter Les Mas du Haut-Cagnes tillsammans med ett trettiotal andra hus byggda 1989–90 i provensalsk stil. Här odlades tidigare blommor i växthus. Utsikten sträcker sig över kullar, berg och hav.

Bekväma hus

Husen, som renoverats efter uppförandet, är i två plan på totalt mellan 100 och 120 kvadratmeter. Alla hus har ett vardagsrum med soffgrupp och stort matsalsbord i kombination med ett välutrustat kök med hög bardisk i marmor och med barstolar.

Hus 12: Fyra sovrum med sju sängplatser, fördelade på tre sovrum med två sängplatser vardera, samt ett sovrum med en sängplats.

Hus 13: Fyra sovrum med åtta sängplatser, fördelade på två sovrum med två sängplatser vardera, samt ett sovrum med en sängplats och ett sovrum med tre sängplatser.

Hus 22: Fyra sovrum med sju sängplatser, fördelade på tre sovrum med två sängplatser vardera och ett sovrum med en sängplats.

Hus 23: Tre sovrum med totalt sex sängplatser.

Bokning

Här bokar du husen i Cagnes-sur-Mer.

Vad finns i husen?

Varje hus har två duschrum, två separata toaletter och en spjälsäng och en barnstol. Från vardagsrummet leder glasdörrar till en övertäckt uteterrass och en liten gräsmatta. Husen är försedda med modern köksutrustning inklusive diskmaskin, strykjärn och strykbräda (ej tvättmaskin), tv, samt en cd-spelare med radio och hårfön. Den elektriska spänningen i området är 220 V. Ingen adapter behövs. Wifi finns inte.

Slutstädning ingår i hyran.

Sänglinnen

Sänglinnen ingår inte i hyran. Om du inte vill ta med själv kan du hyra det. I så fall bokar du sänglinne här senast två veckor innan ankomst.

Turistinformation

www.informationfrance.com/towns/270:cagnes-sur-mer

www.cagnes-tourisme.com/fr/

 

Karta: Zooma in för att se våra hus

Provence är inte bara en badort utan rikt på kultur, historia och inte minst mat! Varje månad har sin charm som lämpar sig för olika aktiviteter. På någon timmes bilavstånd finns fantastiska naturområden i bergen för vandring, cykling och även skidåkning. Passa på att boka våra hus till ännu bättre pris under lågsäsong, se prislistan.

Kontakta Akademikerresor om du vill ha hjälp med bokning av resan.