Våra studentombudsmän

Begmohammed och Felicia

Har du frågor om utbildning och arbetsmarknad eller vill du ha hjälp att söka jobb? Du får snabb hjälp av våra studentombudsmän.

På kansliet i Stockholm jobbar våra två studentombudsmän som kan ge snabb och individuell rådgivning. Nedan finns deras kontaktuppgifter och information om deras bakgrund samt om deras ansvarsområden. Om du vill tipsa om en mässa vid ditt lärosäte eller vill att vi ska besöka din mässa kontakta vår marknadsassistent.

Begmohammed Derakshande-Tomadj 

Begmohammed kommer ursprungligen från Göteborg och har pluggat pol. kand. på Uppsala Universitet. Under sin studietid var han aktiv på både det ena och det andra sättet, till exempel genom sin ordförandepost i Akademikerförbundet SSR:s studentråd och som studiebevakare på Uppsala studentkår. Efter sin examen har han arbetat i drygt ett och ett halvt år som handläggare på Migrationsverket. 

Kontakta Begmohammed för frågor som rör:

  • Studentrådet och studentpolitiska frågor
  • Socionomnätverk för studenter
  • Samarbeten och kontakt med föreningar, karriärcentrum, kårer, och studentinformatörernas lokala arbete i Karlstad, Trollhättan, Göteborg, Mälardalen, Uppsala, Gävle, Borlänge och Falun, Östersund och Sundsvall, Umeå, Luleå och på Gotland.

Kontaktuppgifter

E-post: begmohammed.dtomadj@akademssr.se
Tel: 08-617 44 06, 0727-17 44 06

Felicia Malmqvist

Felicia Malmqvist är en emigrerad skåning som valde att ta sin kandidat i teatervetenskap med genusvetenskaplig inriktning på Stockholms Universitet och nu har stannat kvar i huvudstaden. Under sin studietid har hon ägnat sig åt mycket ideellt engagemang , bland annat som informationsansvarig på Humanistiska föreningen vid Stockholms universitet och i medlemsservice på kåren. Hon jobbade även som studentinformatör för Saco-förbundet DIK. 

Kontakta Felicia för frågor som rör:

  • Lokalföreningar och studenter i regionföreningar
  • Politicesstudenternas Riksorganisation
  • Personalvetarstuderandes Riksförbund
  • Utbildning med arbetsförmedlare och studievägledarnätverk
  • Beteendevetarnätverk för studenter
  • Samarbeten och kontakt med föreningar, karriärcentrum, kårer och studentinformatörernas lokala arbete i Malmö, Lund, Kristianstad, Halmstad, Borås, Skövde, Örebro, Jönköping, Linköping/Norrköping och vid Linnéuniversitetet (Kalmar/Växjö) och Stockholm.

Kontaktuppgifter

E-post: felicia.malmqvist@akademssr.se
Tel: 076-832 44 77