Prata med någon som vet

Ibland är det tufft att vara en student och få livet och plugg att gå ihop! Med Tusen frågor – Ett nummer får du tre kostnadsfria samtal där du kan ringa och få råd om allt. Det är ett stöd du kan använda för att få ordning och reda på livet och känna att du faktiskt kommer klara din utbildning. Alltid med tystnadsplikt.

Det är inte lätt att vara student. Tillvaron kan kännas flyktigt, du kanske precis har flyttat hemifrån, fått din första partner eller känner dig pressad inför en tentamen. För oss i Akademikerförbundet SSR är det viktigt att du som medlem är trygg både i dina studier och i livet. Därför kan du genom oss kostnadsfritt får tillgång till tre samtal där du kan få råd och stöd. Det kan handla allt om stöd i att hantera parrelationer och tentaångest till att få kostråd och tips och tricks kring boendekostnader.

Ring 0771-65 50 50 så kopplar vi ihop dig med rätt person för råd och stöd!

Privata frågeställningar

Du får hjälp att reda ut frågor relaterade till livsstress - till exempel parrelationsproblem, samarbetsproblem, stress, föräldraskap, missbruk och sorg.

Juridik och ekonomi

Det kan handla om dina rättigheter på jobbet och privat, till exempel i samband med skilsmässa eller dödsfall. Du kan även få hjälp med ekonomiska frågor kring skulder, boende etc.

Hälsa, kost och motion

Du får proaktivt hälsostöd, exempelvis kring fysisk aktivitet och kostrådgivning. Du kan även ringa angående frågor som rör sjukdom och rehabilitering.

Läs mer på akademikerforsakring.se/tusen-fragor.

Gå in här för att läsa om allt som ingår i studentmedlemskapet.