Välkommen till webbinarium på temat Diskriminering - Etnisk tillhörighet & Religion/Trosuppfattning med fokus på hudfärg

Akademikerförbundet SSR bjuder in till en seminarieserie på temat diskriminering.

Under våren arrangerades tre webbinarier på temat
- Introduktion till Diskrimineringslagen
- Introduktion till Aktiva åtgärder
- Introduktion till Lönekartläggning

Alla dessa finns att titta på nu i efterhand på hemsidan. Du hittar dem HÄR.

Eftersom så många visade intresse för föreläsningarna återkommer vi i höst och erbjuder ytterligare seminarier på temat diskriminering med utgångspunkt från de olika diskrimineringsgrunderna.

Seminariet riktar sig till dig som är förtroendevald för Akademikerförbundet SSR oavsett sektor. Inga förkunskaper krävs, men vi ser gärna att ni har lyssnat på något av våra tidigare seminarier på temat Introduktion till Diskrimineringslagen och Introduktion till Aktiva åtgärder.

När

4 september kl. 11:30-13:00

Program

  • Seminarium utifrån Diskrimineringsgrunderna Etnisk tillhörighet & Religion/Trosuppfattning 

Föreläsare Yonnas Seyoum, utvecklingsledare för projektet Vidga Normen i Praktiken vid Länsstyrelsen i Stockholm samt Maja Rajs och Malin Fröjmark, ombudsmän Akademikerförbundet SSR 

Anmäld dig senast den 31 augusti genom att klicka HÄR. Observera att det är begränsat antal platser och du får besked om du fått plats när sista anmälningsdagen gått ut.

OBS! När du anmält dig får du en bekräftelse på att vi tagit emot din anmälan till din e-post. Var uppmärksam på att du får den, det är den mejladressen vi kommer ha fortsatt kommunikation med.

Välkommen!
Akademikerförbundet SSR