Svensk Chefsförening - Chefsfredag: HappyHappy – om konsten att komma överens

Välkommen till en intressant eftermiddag där du får gehör för dina tankar och åsikter genom fem forskningsbaserade sätt att komma överens. Efter seminariet bjuder vi på dryck och tilltugg, där du kan mingla och knyta kontakter med andra chefer.

Chefsfredagen är kostnadsfri för dig som medlem.

Föreläsningen ger nycklar till framgångsrik kommunikation. Oavsett om det gäller relationen chef-anställd, säljare-kund eller mellan medarbetare är hemligheten för att komma överens och få till en lyckad lösning densamma. Lars-Johan Åge är forskare och förhandlingsexpert.

Att maximera innovationskraften innebär att människor med olika perspektiv och olika agendor ändå kan mötas och hitta gemensamma vägar framåt. Kostnaderna för att inte komma överens i den egna organisationen eller i teamen kan bli gigantiska i form av missade möjligheter, sämre trivsel och sämre utväxling på organisations idéer. Att leda andra framgångsrikt innebär att kom överens även med de som har andra perspektiv och andra agendor. Både mellan chef-chef och chef-medarbetare.

Föreläsningen bygger på forskning och vetenskapliga experiment inom psykologi, beteendevetenskap och ekonomi och illustreras med exempel som du kan känna igen sig i och skapar.

Tid: Fredag 13 mars klockan 14:00 - 16:30.
Plats: Elite Grand Hotel Norrköping, Tyska torget 2, Norrköping

Anmäl dig här senast den 27 februari!
Ta gärna med en chefskollega som inte är medlem! Fyll då i detta via registreringsformuläret. Intresset är stort så anmälan är bindande. Anmäl om du får förhinder och ge någon annan chans att delta.

Har du frågor? Maila till lena.forsberg@akademssr.se

Varmt välkommen!
Svensk Chefsförening